EDIT MAIN
Plus_blue
Standard Bell Schedule 2018-19
Monday - Thursday Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:30 AM 8:05 AM 35 mins
Period 1&2 8:08 AM 9:58 AM 110 mins
Breakfast 9:58 AM 10:18 AM 20 mins
Period 3&4 10:21 AM 12:11 PM 110 mins
Activity 12:14 PM 12:44 PM 30 mins
Lunch 12:44 PM 1:16 PM 32 mins
Period 5 1:20 PM 2:15 PM 55 mins
Period 6 2:20 PM 3:15 PM 55 mins
Period 7 3:20 PM 4:15 PM 55 mins
Period 0 4:20 PM 4:55 PM 35 mins

Student Minutes

565 Minutes

144 Days of Instruction

81,360 Minutes of Instruction

75,600 Required Minutes

5760 Extra Minutes

10.19 Extra Days Banked